Verkiezingsprogramma VVD vastgesteld!

Afgelopen week,  17 oktober, heeft de lokale VVD , afdeling Wezep/Oldebroek, het Verkiezingsprogramma voor de komende periode 2018-2022 vastgesteld tijdens haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Veel concepten en overleggen gingen er aan vooraf, maar uiteindelijk is het een gedegen stuk geworden met de blik op de toekomst.

Met name de economische paragraaf, geheel samengesteld door het VVD samenwerkingsverband Hanzeberaad, is een voorbeeld van hoe regiosamenwerking kan uitpakken. Ondernemers, maar ook toerisme, recreatie en andere economische invloeden trekken zich namelijk niets aan van gemeentegrenzen.

 

Ook werd de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing vastgesteld. Henk Kemp, de huidige fractievoorzitter en  Lorenzo Huisman als nr 2 zullen de kar samen gaan trekken.

Verder valt op aan de lijst dat de gemiddelde leeftijd van nr 1 t/m/ 5 nog geen 38 jaar is!

Een zeer jonge, ambitieuze lijst met VVD ers , die enthousiast aan de toekomst van onze gemeente wil werken.

 

Uiteraard heeft de huidige fractie de leden nog geïnformeerd over huidige lopende dossiers, zoals de plannen rond ontwikkelingen van Lelystad Airport, sportnota, woningbouwplannen en de komende begroting.

Als laatste zijn de leden nog bijgepraat over de uitwerking van enkele plannen van het nieuwe kabinet, aangezien hier enkele vragen over waren gerezen.

Al met al een goede bijeenkomst met een terugblik, maar vooral kijkend met vertrouwen naar de toekomst.