VVD Oldebroek maakt zich hard voor tuin- en landbouwbedrijven

OLDEBROEK – Op vrijdag 23 februari heeft er een ontmoeting plaatsgevonden met Europarlementariër Jan Huitema (VVD), Tweede Kamerlid Helma Lodders (VVD), de lokale VVD-fracties en ondernemers uit de tuin- en landbouwsector.

 

 Ook de LTO Noordoost Veluwe en LTO West-Overijssel waren hiervoor uitgenodigd. Het was een productieve bijeenkomst waarbij kritisch werd gekeken naar zowel het Europese beleid als het nationale beleid.

De beste manier om het beleid te bepalen is door provinciaal of regionaal te opereren.  Bemoeienis vanuit Brussel wordt al gauw als betuttelend gezien. VVD Oldebroek wil dat de agrarische sector verder kan groeien en niet onnodig gehinderd wordt. Dit betekent dat we lokaal moeten kijken wat de boeren nodig hebben om hun werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. VVD Oldebroek wil daarom ook een aanspreekpunt zijn voor deze ondernemers.

De VVD Oldebroek gaat zich hard maken voor de tuin- en landbouwsector. Immers is het de agrarische sector die ervoor zorgt dat er ’s avonds eten op ons bord ligt. Samenwerking is hierbij essentieel. De ruim 200 agrarische bedrijven in de gemeente Oldebroek verdienen een stem. Stem daarom lijst 6 op 21 maart.