DE VVD kiest voor DOEN!

De Huis aan Huis Oldebroek presenteert een spread met de politieke standpunten.


Veiligheid.

Veiligheid moet je voelen. De VVD stimuleert Buurtpreventiegroepen, Whatsappgroepen en  dorpsgroepen. Zij hebben ook kennis en vaardigheden, middelen ondersteunen wij.

Zorg

Zorg is maatwerk. Een steun aan mantelzorgers  kan zijn dat wij stimuleren dat zij zich kunnen  bekwamen  in reanimatie en AED gebruik. Immers, elke seconde telt!

Burgerinitiatieven.

Wij willen initiatieven uit de samenleving waarderen, en er ook iets mee doen, met de dorpsgroepen als anker. Met een dorpsbudget zijn zij zelf in staat keuzes te maken.

Jeugd.

In onze gemeente moet ruimte voor jeugd en hun toekomst kunnen zijn. Scholing en beroepskeuze willen wij stimuleren door ook geschikte werkgelegenheid aan te trekken, en waar zij kansen krijgen.

Werkgelegenheid

Een gezonde markteconomie  is niet alleen lokaal, maar ook regionaal. Daarom willen wij kansen voor uitbreiding van bedrijven en nieuwkomers.

De  bestaande infrastructuur bij het bedrijventerrein moet zo snel mogelijk aangepast worden. Een nieuwe afslag aan de A28 is belangrijk voor deze bedrijven, en biedt kansen voor rust in de woonkern.

Woonomgeving

Wij staan voor onze lokale omgeving! Zo gebruiken wij ons lokale VVD netwerk, de regionale, proviciale en de landelijke VVDnetwerken bij besluitvorming over Lelystad Airport, de nadelige effecten van de A28 en uitdragen van onze recreatie en toerisme sector.