Doe mee met POLITIEK ACTIEF!!

Vraag je je wel eens af hoe beslissingen in de gemeenteraad worden genomen? Denk je wel eens dat je het beter zou kunnen? Of wil je iets voor elkaar krijgen bij de gemeente en je weet niet hoe? Volg dan de cursus Politiek Actief voor de gemeente en ontdek het.

Wie weet raak je hierdoor zo geïnspireerd dat je daarna zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid of raadscommissielid.

De cursus start 27 oktober 2020. Deelname is gratis, voor alle leeftijden.

Voor wie  bedoeld

De cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over de politiek in de gemeente en nog niet politiek actief is.. Misschien denk je er wel eens over na om politiek actief te worden of op een andere manier mee te doen. Maar je weet nog niet wat de mogelijkheden zijn of je wilt je eerst eens oriënteren. Meld je dan gerust aan.

Nick Schouten en Laurens van Oene, cursisten  uit 2017, zijn bijvoorbeeld  nu raadscommissielid voor de VVD in Oldebroek en zeker succesvol! 

De cursus wordt georganiseerd voor inwoners uit de gemeenten Oldebroek, Elburg en Nunspeet. Gemiddeld doen 7 personen per gemeente mee.

Programma

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten, met elk een ander thema en ter afsluiting het volgen van een raadsvergadering. Het is de bedoeling dat alle bijeenkomsten bijgewoond worden. De exacte data van de bijeenkomsten  vindt u op de website www.Oldebroek.nl/nieuws

Aanmelden

Heb je interesse, stuur dan voor 7 oktober 2020 een mail met jouw contactgegevens en een korte motivatie aan raadsgriffier Hans Tabak, htabak@oldebroek.nl Omdat het aantal deelnemers per gemeente beperkt is, wordt bij teveel aanmeldingen een keuze gemaakt op basis van doelgroep en motivatie. Heb je nog vragen, neem dan contact op met griffier Hans Tabak, telefoonnr 06 11200948.

Bent u specifiek geïnteresseerd  in de lokale VVD, neem dan contact op met de fractievoorzitter Henk Kemp, hkemp@oldebroek.nl of 06 13864855