Voorwoord

Beste inwoners, Oldebroek is een gemeente om van te houden! Waarschijnlijk herkent u het wel. De trots die u voelt als u door de gemeente loopt of fietst. Wanneer u hoort dat er weer nieuwe ontwikkelingen in onze gemeente zijn. Of wanneer u anderen over onze gemeente vertelt. U woont in deze fantastische gemeente, met zes kernen, en volop kansen.


     Voorwoord

 

Beste inwoners,

 

Oldebroek is een gemeente om van te houden!  Waarschijnlijk herkent u het wel. De trots die u voelt als u door de gemeente loopt of fietst. Wanneer u hoort dat er weer nieuwe ontwikkelingen in onze gemeente zijn. Of wanneer u anderen over onze gemeente vertelt. U woont in deze fantastische gemeente, met zes kernen, en volop     kansen.

 

Dag in dag uit zetten onze lokale politici zich in om onze gemeente nog mooier te maken. De gemeente wordt bestuurd door gemeenteraadsleden, wethouders en de burgemeester. Op woensdag 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Dan is het aan u om te bepalen wie er in de gemeenteraad mag plaatsnemen om uw geluid te laten horen.

 

Uw stem geeft antwoord op de vraag welke richting Oldebroek op gaat. Wat voor gemeente dit is én wordt. In dit verkiezingsprogramma leest u de plannen die de VVD heeft voor Oldebroek. Een gemeente die haar kernen wil zien bloeien en waar nodig ook laten groeien. Waar u zelf kunt kiezen hoe u wilt leven. Een gemeente waarin geen overbodige regeltjes zijn en waar u op een veilige en vrije manier kunt leven.

 

De VVD is voor u goed bereikbaar. Mocht je iets over dit programma met ons willen delen of vragen dan kunt u via sociale media, telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

 

Henk Kemp

Lijsttrekker VVD

Oldebroek, oktober 2021