Recreatie en toerisme

Oldebroek ligt ten midden van de bosrijke Veluwe, bruisende Hanzesteden en het rustgevende polderlandschap. We houden allemaal van de omgeving en we genieten van de natuur. De komende jaren willen we de aantrekkingskracht van de gemeente op toeristen vergroten. Oldebroek heeft veel moois te bieden en samen met onze ondernemers moeten we kansen benutten.

 

…waar we met plezier recreëren en gastvrij zijn (Recreatie & toerisme) 


¨      De aanpak en profilering van toerisme in onze regio van Hanzesteden en de Noord-Veluwe moet worden geïntensiveerd.

 

¨      Het Toeristisch Platform Oldebroek is bij uitstek de kartrekker voor innovatie in de toeristische sector. De VVD juicht initiatieven op toeristisch gebied toe.

 

¨      In nieuwe plannen voor winkelcentra moet er rekening gehouden worden met de ontwikkeling van pleinen waaraan de horeca zich kan vestigen.

 

¨      Oldebroek heeft veel te bieden voor de natuurrecreant. We promoten onze gemeente als een vakantiebestemming die een variërend landschap en een rijk aanbod aan weidevogels heeft. Met landgoedbeheerders maken we plannen om het aanbod en gebruik voor toeristen te vergroten.

 

¨      Evenementen trekken niet alleen de lokale bevolking aan, maar ook toeristen. Daarom zijn wij voor een aantrekkelijk evenementenbeleid dat ook evenementen gedurende het hele weekend toestaat.